Web Development Services

Webbutveckling

Vi har erfarenhet av alla aspekter av webbutveckling för att hjälpa våra kunder att nå sin fulla potential.

Från idé till färdig hemsida

Även om man som företag har en briljant idé som man har planerat och finslipat på länge är det svårt att få det till en färdig produkt som faktiskt reflekterar just det ni förväntade er. Utvecklingen av en produkt till en färdig hemsida eller app kan vara en lång process. Bara kartläggningen av hela projektet kan ta flera veckor för den oerfarne. Sedan finns det flertal faktorer kring produkten man aldrig ens har tänkt på som kan vara kritiska för företagets framgång.

Webbutveckling med Wordpress

Vi har en lång erfarenhet av att koda i flera språk som PHP, Javascript, CSS och HTML5. Inom webbutveckling specialiserar vi oss på Wordpress. Vi anser att Wordpress är det bästa CMS-verktyget på marknaden, med obegränsade möjligheter för vidare utveckling och anpassning efter just era mål. Själva verktyget är också väldigt användarvänligt. Mindre kunniga har därför lättare att göra mindre justering än i andra verktyg.

E-handel

Vi utvecklar smidiga lösningar med användarvänliga verktyg för e-handelsföretag.

CMS, WordPress, Drupal

Vi utvecklar CMS-system som gör det enkelt att hantera hemsidans innehåll.

Intranät

Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för ert företags intranät.

Facebook-applikationer

Vi konfigurerar och utvecklar applikationer för Facebook, webben och mobilen.

E-postmarknadsföring

Vi skapar verktyg till er e-postmarknadsföring för att skicka och spåra e-postkampanjer.

Kodning

Vi erbjuder utvecklingstjänster inom de populäraste språken: PHP, Javascript/jquery, CSS, HTML5 och andra moderna tekniker.

Effective Web Development Solutions

Väl utförd webbutveckling kan generera affärer åt ert företag.

Webbutveckling kan i bokföringen räknas som en immateriell tillgång som kan skrivas av på tre eller fler år, eftersom en webbplats kan generera affärer åt företaget. DLWORKS hjälper er utveckla en webbplats med målet att omvandla besökare till kunder genom strategi, koncept, design och kommunikation.

 

Mängder av undersökningar visar att ett företags webbplats är av stort värde (enligt Google söker 77 % av svenskarna information på nätet innan de bestämmer sig för ett köp), och att webbplatsens design och utförande är av mycket stort värde (enligt Stanford University bedömer 75 % en organisations trovärdighet utifrån designen).

Vi menar att man bör skaffa en genomtänkt och attraktiv webbplats åt företaget innan man investerar pengar på att marknadsföra den. En professionell webbplats är navet på internet för ett företag och det är först när sajten gör sitt jobb ordentligt som man bör marknadsföra den på Google, Facebook och genom övrig annonsering.

 

Vi hjälper seriösa företagare skapa seriösa webbsatsningar som ger resultat. Med Google Analytics kan vi se resultatet av vårt arbete.

Effective Web Development Solutions

Berätta om ert projekt

Låt oss hjälpa ert företag att växa online med passion

Kontakta oss så berättar vi kan skapa en lönsam webbplats även för er.

Fält markerade med * är obligatoriska