Hyr en webbredaktör

Hyr en webbredaktion

Vi hanterar hela er webbnärvaro och sköter alla era uppdateringar och utveckling.

Vi  tar hand om ert innehåll och er kommunikationen på webben i sociala medier. En hemsida är aldrig klar, utan behöver kontinuerligt uppdateras för att se till att sidorna är aktuella och att leder till det mål ni har med er hemsida. 

Hur fungerar tjänsten?

I stora företag har man vanligtvis en webbredaktion med en eller flera webbredaktörer och utvecklare. Men för mindre företag är det inte alltid lika enkelt. Ofta har man inte råd att anställa en webbredaktör och en utvecklare.

 

Det är här vi kommer in. Vi kommer arbeta och agera som din alldeles egna webbredaktion. 

 

Vi har ett så kallat "Ticket-system" som du kommer att få tillgång när du har börjat att abonnera på vår tjänst. Här kommer du att kunna skicka in dina uppdrag och ärenden samt följa ärendets gång från början till slut.

Som er webbredaktör kommer vi  utveckla er  webbplats, fylla den med innehåll och ansvarar för att den hålls aktuell. Webbredaktören ser till att webbplatsen uppfyller de behov era användarna har. Genom att redaktören jobbar proaktivt och granskande, fungerar det som en garant för att informationen som publiceras är relevant, korrekt och aktuell.

Vad ingår i tjänsten?

Med oss får du tillgång till spetskompetens inom webbstrategi, webbcopy, webbanalys, webbdesign, omvärldsbevakning, content management, projektledning, social media hantering och bloggning.

Webbredaktör – Vi hjälper dig med att kommunicera på Internet. Efter dina behov uppdaterar vi dina sociala medier som till exempel Facebook, Twitter eller din blogg.
Läs mer om webbredaktör.

Strategi och rådgivning – Vi svarar på hur, när, var, varför och på vilket sätt ditt företag ska kommunicera på Internet för att nå ett visst affärsmål.
Läs mer om strategi och rådgivning.

webbavdelning inhyrd webbredaktionProduktionsstöd – Vi hjälper din media- och reklambyrå genom att tillföra spetskompetens inom webbutveckling och kommunikation.
Läs mer om produktionsstöd.

Google Adwords – Google är idag den största marknadsplatsen för konsumenter. Genom Google Adwords når ni konsumenten i det ögonblick som de letar efter en tjänst eller produkt. Adwords är 100% mätbart vilket gör det till ett utmärkt för att skapa lönsam försäljning.

Vi kan alla knep som krävs för att stå sig i den hårda konkurrensen på Google i takt med att annonsörerna möter allt hårdare marginaler. Vi är givetvis Google Adwords certifierade.

Google Analytics – Google Analytics ger bra input för hur besökarna beter sig på webbplatsen. Vi är Google Analytics certifierade och kan hjälpa er med hur man får fram maximalt värde av er onlineinvestering. Google Analytics ger oss data om hur olika trafikkällor levererar, vilken del av webbplatsen besökare kommer in respektive hoppar av.

Genom noga analys av Analytics-data kan vi ge rekommendationer om hur användarupplevelsen kan förbättras på er webbplats och därmed öka er försäljning.

Sociala Medier – Sociala medier spelar en allt större roll i kundernas köpbeteende. De flesta företag finns idag med på sociala nätverk som Facebook, YouTube, Twitter och LinkedIn. En social närvaro är viktig för att öka lojaliteten, bygga varumärkeskännedom och attrahera nya kunder.

Vi hjälper er att utforma en strategi för sociala medier, bygga en social närvaro och skapa lönsam annonsering, på såväl Twitter som LinkedIn och Facebook.

Affiliatemarknadsföring – Affiliatemarknadsföring är ytterligare ett sätt att kunna öka sin försäljning genom att låta andra marknadsföra dina produkter. De betalar bara för faktiska leads och försäljning. Liksom Adwords är affiliate-annonsering 100% mätbart.

Sökmotoroptimiering (SEO) – SEO kräver ett långsiktigt arbete för att förbättra sina positioner på sökmotorerna. Till skillnad från Adwords där det snabbt går att få trafik. Framgångsrik SEO handlar om struktur, bra innehåll och relevanta länkar.

Webbsideoptimering – Konvertering handlar om att få besökarna att göra det du vill på din webbplats. Utan en resultatorienterad webbplats är det lätt att kasta all onlineinvestering i sjön. Med hjälp av a/b-tester kan vi komma med nyttig input för hur konverteringen kan öka för er. För att öka våra kunders konverteringsgrad gör vi regelbundna a/b-tester, analys och uppföljning.

Webbproduktion – Vi hjälper dig med att ta fram en helt ny webbplats eller utvecklar din befintliga så att den återspeglar din verksamhet och leder till affärer.
Läs mer om webbproduktion.

Vad är fördelarna med oss?

 • Kvalitetsgranskar allt material.
 • Vi ser till att din webbplats är aktuell och uppdaterad.
 • Bra innehåll uppskattas av dina kunder och besökare.
 • Långsiktig planering innebär att du slipper paniklösningar.
 • Tar fram användardokumentation.
 • Din webbplats och digitala kanaler uppdateras kontinuerligt.
 • Vi jobbar kontinuerligt för förbättrad konvertering.
 • Vårt fasta arvode förenklar ditt budgetarbete.
 • Gör funktionstester.
 • Vi utvecklar och bygger ditt varumärke långsiktigt.
 • Genomför förändringsarbete.
 • Vi kombinerar innehållsarbetet med hjälp från SEO och SEM.
 • Genomför utbildning med redaktörer.
Effective Digital Consultancy Strategy

Berätta om ert projekt

Låt oss hjälpa ert företag att växa online med passion

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa till med webbpublicering genom vår webbredaktörstjänst.

Fält markerade med * är obligatoriska