Web Design Services

Webbdesign

Nå helt nya kunder med en professionell hemsida som skapar förtroende samtidigt som den attraherar och orienterar.

 

Webbdesignen är en viktigt faktor för att skapa långvarigt förtroende med sina kunder. Besökare kan bedöma hela er verksamhet efter hur er hemsida ser ut. Det är ingen underdrift att säga att man som företag kan förlora mycket pengar om man inte har en attraktiv design med en bra struktur. Budskap via text och bilder ska samverka och göra besökt så enkelt och smidigt som möjligt.

Bygga varumärke & logotyp

Grafik & UI-design

Applikationsdesign

Responsiv webbdesign

Besökare kan använda sig av Safari, Chrome, Firefox eller Explorer. Till alla webbläsare finns det olika versioner som visar webbplaster annorlunda. Här är det viktigt att anpassa webbplatsen så att den ser bra ut i alla webbläsare.

 

Vi på DLWORKS är även väldigt måna om att våra kunder ska få en hemsida som använder sig av responsiv webbdesign. Dvs. att deras hemsidor utformas på ett sådant sätt att hemsidan anpassar sig till de olika skärmstorlekar och upplösningar som besökare och kunder idag använder sig av. T.ex. smartphones, bärbara datorer, PC och surfplattor.

Hemsidor i Wordpress

En hemsida ska förutom snygg och stilren även vara funktionell och effektiv. DLWORKS bygger hemsidor i WordPress CMS och detta ger dig en hemsida som är lätthanterlig, slagkraftig och funktionell med en hel del möjligheter till vidareutveckling.

Med Wordpress har du möjlighet till sökmotorsoptimering, nyhetsfunktioner, kalenderbokning, evenemangshantering, forum och mycket mer. Vi rekommenderar Wordpress till alla som ska bygga en ny hemsida.

Berätta om ert projekt

Låt oss hjälpa ert företag att växa online med passion

Låt ert företag blomstra på nätet - få en oslagbar interaktiv upplevelse baserat på smart design och innovativ teknik. Redo att sätta igång?

Fält markerade med * är obligatoriska