Social Media Marketing Services

Marknadsföring i sociala medier

En effektiv social strategi kan hjälpa till att odla en engagerad publik. Vi hjälper till att skapa och behålla en sociala närvaro samtidigt som vi engagerar era besökare och kunder.

Många företag är medvetna om idag är det totalt avgörande att synas på webben och många förstår vikten av att vara aktiva och synas i Sociala Medier. Dock saknas det ofta tillräcklig kunskap för att kunna skapa relevant innehåll för sociala nätverkt. Detta leder till ett innehåll och information trycks ut i de sociala kanalerna - utan att företag ens förstår varför och för vem de vill synas. Som företag får man inte allt för många chanser innan ens kunder börjar ifrågasätta ens förtroende. Dåliga reklamkampanjer kan därför sluta som spam och skräp som kunder inte vill ha.

Vi hjälper er med marknadsföring via olika sociala medier. Vi fokuserar på att synas så bra som möjligt för er specifika målgrupp på alla de olika sociala nätverken. För att uppnå detta identifierar vi först era affärsmål och er målgrupp. Sen skapar vi engagerande innehåll som era kunder och besökare enkelt kan dela.

 

Övervakning av ert varumärke

Förbättra ert rykte med hjälp av sociala medier. Identifiera varje omnämnande av ert varumärke för att ta reda på vad erkunder och potentiella kunder säger om er.

Tävlingar i sociala medier

Att anordna tävlingar på Facebook kan vara ett utmärkt sätt att hålla era kunder och fans aktiva samtidigt som man belönar engagerade kunder.

Planering & hantering av sociala medier

Våra experter hjälper er att kommunicera med er nuvarande och potentiella kunder, ökar er webbtrafik och hjälper er att uppnå era affärsmål.

Profildesign för er sociala nätverk

Vi hjälper er att skapa profiler inom sociala medier med vackra bilder, grafik och sidlayout. Allt för att stärka ert varumärke och öka er kännedom.

Berätta om ert projekt

Vårt professionella team kommer att se till att ert företag socialiserar med rätt kunder på rätt sätt. Låt era kampanjer i sociala medier hanteras av proffs. 

Fält markerade med * är obligatoriska