Mobile Marketing Services

Mobil marknadsföring och annonsering

Mobilannonsering är den typen av annonsering som växer allra mest. Den här typen av annonsering är ett effektivt sätt att kommunicera med er målgrupp.

Antalet konsumenter som använder smartphones och mobiltelefoner ökar kontinuerligt och är idag fler än PC-användarna. Detta är anledning nog att inte ignorerar denna kanal för att nå er målgrupp. Idag är mobilen den enhet man först når nyheter, underhållning och möjlighet att söka efter information, och det vi upplever i mobilen styr i allt högre grad vad vi gör. Den ökande användningen är tydlig.

Antalet sökningar via en mobil ökade med hela 400% senaste året och det säljs fler Smartphones än PC datorer. För att inte företag ska missa en betydande målgrupp är det av stor vikt att företag anpassar sin marknadsföring för mobila enheter, det hjälper vi er med! Mobil marknadsföring gynnar alla företag, oavsett storlek. 

I tjänsten ingår tre olika möjligheter att använda sig av mobil marknadsföring, sök, display och annonsering i appar, som alla på olika sätt ser till att ni blir synliga via en mobil enhet.

Mobile first

Den första kontakten med er verksamhet sker i allt högre utsträckning i mobilen. Vi ser till att alla era annonser är designade för att ge bästa möjliga upplevelse för era besökare.

Styrning & position

Vi har full koll på potentialen som mobilmarknadsföring kan erbjuda ert företag. Därför är alla våra kampanjer noggrant styrda till rätt kunder. Detta för att ni ska få ut så mycket som möjligt för er budget.

SMS-kampanjer

SMS-kampanjer är en utmärkt kommunikationskanal för att marknadsföra produkter, tjänster och kampanjer.

Mobila sökannonser

Att använda sig av sök innebär att vi ser till att era annonser syns när någon söker efter dina produkter eller tjänster via en Ipad, Ipone, Android eller annan mobil enhet.

Displayannonsering

Displayannonsering via mobilen sker på webbsidor som är anpassade för just smartphone. Detta kan vara text, bild eller videoannonser.

Annonsera i appar

Nå en stor målgrupp som använder mobiltelefoner och surfplattor genom att visa dina annonser i appar.

41%

Ökning av engagemang i statusuppdateringar

21%

Ökat engagemang på sidor

+80k

Ökning av sidvisningar

180k

Nerladdningar

Berätta om ert projekt

Låt oss hjälpa ert företag att växa online med passion

Kontakta oss idag och ta ett första steg i att etablera en stabil och framgångsrik strategi för era mobila kampanjer.

Fält markerade med * är obligatoriska