Email Marketing

E-postmarknadsföring

Vi skapar skräddarsydda e-postkampanjer för era kunder, sprider nyheter om era produkter och tjänster samtidigt som vi hjälper er att attrahera ny kunder på ett effektivt sätt.

Bland de många marknadsföringsalternativen, bör ni överväga e-postmarknadsföring eftersom det ger ett effektivt samband med er målgrupp och ger därför den bästa avkastningen på investeringen. Nå ut till era nuvarande och potentiella kunder, håll dem uppdaterade med företagets senaste erbjudanden och nyheter.

Marknadsförare är överens om att e-post är en nyckel till deras verksamhet, särskilt för ROI (annuitetskvoten) och för att utveckla långvariga, lönsamma relationer. Det görs med en personlig, segmenterad och riktad E-postmarknadsförings-kampanj, vars syfte är att höja varumärkeskännedom och driv konverteringar.

Våra experter använder verktyg, strategi, genomförande och resultat för att uppnå bästa möjliga varumärkesengagemang. Vi kan ta hand om hela er strategi för e-postmarknadsföring eller hjälpa er med någon aspekt av det.

Bästa strategin för er e-postmarknadsföring

Tillsammans med er arbetar vi fram den bästa möjliga strategin som funkar med er definierade målgrupp.

E-postkampanjer

Vi står redo att design, producera mallar för kommunikation med er målgrupp samtidig som vi hanterar helheten av era e-postkampanjer för att leda till dramatiska förändringar i din försäljning och lönsamhet.

E-postdesign

Här erbjuder vi dig en skräddarsydd mall, designad helt efter era förutsättningar. Våra layouter för nyhetsbrev och e-post ger användarna en bra upplevelse som ökar er konvertering. 

Uppföljning & rapportering

Låt våra strateger hjälpa dig att rita upp kartan med mål, planer och utvärdering. Du får en dedikerad strateg som följer med dig i hela processen. På så sätt får du en trygg partner som kan din verksamhet. Se det som att vi sitter på samma sida av skrivbordet.

Berätta om ert projekt

Låt oss hjälpa ert företag att växa online med passion

 

Vi skapar unikt designade e-postmeddelanden med personligt innehåll för att hjälper er sälja en produkt eller tjänst. Vi ser till att ert meddelande når massorna.

Fält markerade med * är obligatoriska