Content Marketing Strategy

Content marketing (innehållsmarknadsföring)

Vi skapar en skräddarsydd strategi för er att skapa intresse och en positiv bild av ert företag. Vi stärker medvetenheten och lojaliteten hos era nuvarande och potentiella kunder för att öka er försäljning.

Målet med content marketing (innehållsmarknadsföring) är att publicera innehåll som är  intressant, användbart eller roligt och som i sin tur påverkar kundernas vilja att handla av er. Denna form av marknadsföring stannar det inte vid att tillverka bra innehåll.  En ordentligt genomförd kampanj inom content marketing kräver att även att ni som företag når ut med innehållet.

Med hjälp av regelbunden kommunikation med era kunder, kan vi successivt bygga upp en relation och öka förtroendet för ert varumärke. Genom att skapa en dialog med era kunder kommer ni även att få feedback som kan användas för att förbättra tjänster och produkter, vilket i slutändan ger ännu nöjdare kunder.

Rapporter & studier

Skapa förtroende för er målgrupp med djupgående rapporter som sammanfattar ett helt projekt från början till slut och som explicit dokumenterar de resultat som uppnåtts.

Innehållsstrategi

Skapa ett mönster av långsiktig, regelbunden produktion och publicering av innehåll med syftet att generera och upprätthålla kundrelationer inom er målgruppen.

Branschnyheter

Aktuella, branschanpassade nyheter som informerar, utbildar och underhåller era läsare som leder till ert varumärkeskännedom öker.

Intervjuer

Få auktoritet i er bransch genom att dela kommentarer från era branschexperter. Dela deras kunskaper och ni kommer omedelbart få feedback från er målgrupp.

Pressmeddelanden

Nå snabbt ut till era kunder med enastående pressmeddelanden om ert varumärke. Berätta om er etablering, nya produkter, nya tjänster och företagets resultat.

Vitpapper

Främja er verksamhet med kvalitativa vitpapper som avsevärt kommer att öka ert engagemang i sociala medier och som etablerar er position i branschen.

37

Publicerade branschnyheter

48

Publicerade studier

23

Utförda innehållsstrategier

35

Utförda intervjuer

Berätta om ert projekt

Låt oss hjälpa ert företag att växa online med passion

Attrahera och övertyga er målgrupp samtidigt som ni ökar synligheten för er webbplats i sökmotorerna med innehåll som tillhandahålls av våra professionella copywriters.

Fält markerade med * är obligatoriska