Pay Per Click Management

Betala-per-klick (PPC / CPC)

Budgivning med betala per klick (PPC / CPC) innebär att ni enbart betalar för klick på era annonser.

För kampanjer med CPC-budgivning ställer ni in den högsta kostnad per klick, det är det högsta belopp som ni vill betala för ett klick på en annons. Våra kampanjstrategier är designade för att mäta era unika behov. Vi leverar de senaste Betala-per-klick-tjänsterna inklusive betalt sökresultat, videoannonsering, bildannonsering, annonsering via sociala medier och remarketing-annonser.

Vi utvärderar, justerar och mäter resultatet kontinuerligt för kampanjerna med sponsrade länkarna. Vi har tillgång till alla nödvändiga verktyg och med vår kompetens och erfarenhet levererar vi mätbara resultat. 

De datadrivna optimeringsprocesser vi använder oss av gör oss unika och säkerställer att våra kunder har kampanjer i världsklass. Tillsammans kommer vi överens om målsättning för er annonsering med Google AdWords, budget, maxkostnad per klick/besökare, målkanaler samt rapportering.

 

 

Betald sökannonsering

Vi hjälper er att synas precis när era potentiella kunder söker på Google efter det ni erbjuder. Ni betalar bara när de klickar på er annons. Ni betalar aldrig för att din annons syns utan bara när en potentiell kund gör ett aktivt val. Syns du när någon söker efter det ni säljer eller gör era konkurrenter det? Vi kan hjälpa er att synas.

Remarketing

Med remarketing kan du visa annonser för besökare som har besökt din webbplats eller använd din mobilapp tidigare. När människor lämnar din webbplats utan att köpa något exempelvis hjälper dig remarketing att nå ut till dem genom att visa relevanta annonser när de surfar på webben.

Annonsering i sociala medier

Behöver ni skapa kännedom om ert varumärke, produkt eller tjänst? Vi utvecklar och utför strategier för annonsering via sociala medier som riktar sig mot er målgrupp.

Displayannonsering

Displayannonsering är annonser som visas intill innehåll på webbplatser och i applikationer. Annonserna kan innehålla text, loggor, bilder, rörlig och interaktivt media. Vi erbjuder individuella displaykampanjer för att nå era affärsmål.

Videoannonsering på Youtube

Utnyttja fördelarna med syn, ljud och rörelse. Video är ett engagerande sätt att kommunicera med målgruppen. Vi hjälper er att exponera ert varumärke.

18

Betala-per-klick (PPC / CPC)-kampanjer

73

Betald sökannonsering

17

Vidoannonseringar

81

Displayannonseringar

48

Lyckade remarketingkampanjer

115

Kampanjer inom sociala medier

Berätta om ert projekt

Låt oss hjälpa ert företag att växa online med passion

Kontakta oss idag och ta första steget mot att etablera ert företag online.

Fält markerade med * är obligatoriska